Zoals je misschien al hebt gemerkt, zijn er de laatste tijd geen nieuwe blogposts online gekomen. Vandaar deze update! Ik heb de afgelopen tijd een pauze genomen en dat blijft even zo. De laatste tijd ben ik erg druk geweest met school en mijn blog onderhouden werd teveel. Maar ik kom weer terug, ook al kan ik nog niet precies zeggen wanneer!

De afgelopen tijd was ik van plan mijn blog te verbeteren, ik wil bijvoorbeeld een logo ontwerpen, Instagram starten en een about me pagina hoort er natuurlijk ook bij. Dat kwam er niet van door tijdgebrek. Tijdens deze pauze vind ik het een goed moment om daarmee te starten. Als het goed is, zie je het vanzelf voorbijkomen! Ook leuk om nog even te vermelden al zeg ik het zelf: de laatste tijd zijn mijn blog statistieken heel snel omhoog gegaan! Vooral het basispatroon van de tas wordt veel bekeken (als je hem nog niet hebt gezien zou ik dat zeker hier even doen!).

Neem de komende tijd zeker af en toe een kijkje om te zien hoe het gaat met de verbeteringen. Waarschijnlijk plaats ik de komende tijd nog wat meer updates. Er zullen veel dingen gaan veranderen, gelukkig heb ik al heel wat ideeën! En daarna ga ik natuurlijk weer allerlei leuke DIY’s en handletterinspiratie met jullie delen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.