In de zomer zijn er erg veel mensen jarig! Een reden om leuke, vrolijke en feestelijke verjaardagskaarten te maken. Je kunt van alles handletteren. Bijvoorbeeld een Nederlandse tekst, een Engelse tekst of natuurlijk iets gepersonaliseerd. Alles kan, als je je kaarten zelf maakt! Ik heb wat leuke kaarten gemaakt, die je misschien als voorbeeld kunt nemen. Je kunt ze natuurlijk ook alleen als inspiratie gebruiken en er helemaal je eigen kaart van maken.

Ik heb deze keer niet alleen gebruik gemaakt van handlettering! Zoals je misschien al hebt gezien, heb ik ook aquarelverf gebruikt. Ik heb daarvan bij de meeste kaarten een achtergrond gemaakt, daarna heb ik er overheen gehandletterd. Ik vind het een erg leuk effect geven!

 

  • Hip hip hooray, it’s your day

 

 

  • Happy birthday

 

  • Van harte

 

 

  • Happy birthday to you

 

 

  • Happy birthday

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.