Mijn bullet journal is er weer! Deze keer van juni, de maand waarin de zomer begint. Gedroogde bloemen vond ik daar echt bij passen, vandaar dat je die ook terug ziet komen! Zoals de andere maanden heb ik weer het bruine papier gebruikt. Verder heb ik niet echt iets bijzonders gedaan. Helaas is dit de laatste keer dat mijn bullet journal online komt. Ik vind het lastig om het op tijd af te krijgen, ik doe het liever gewoon net voordat ik hem ga gebruiken!

Zoals je ziet, is deze keer een dagje te laat online gekomen. Dat is omdat ik deze week een hele drukke week heb gehad en ook om de reden hierboven!

 

 

Juni

 

Hier is de eerste pagina van de maand juni! Ik heb uit bruin papier stroken geknipt en diagonaal in mijn bullet journal geplakt. In het midden heb ik een rondje leeg gelaten waar ik ‘juni’ in het gezet. Als afwerking heb ik daaromheen gedroogde bloemen geplakt!

 

 

Hier is mijn begin pagina van deze maand! Hierin staan lijstjes voor notities en goals voor deze maand, ook houd ik een moodtracker bij! Net als bij de vorige pagina heb ik gedroogde bloemen gebruikt. En ik heb niet alleen bruin papier, ik heb ook een beetje crèmekleurig papier gebruikt, persoonlijk vind ik het erg leuk in combinatie met de andere dingen.

 

 

Omdat juni niet uit alleen hele weken bestaat, heb ik hier een pagina met maar 3 dagen. Dit zijn de eerste 3 dagen van juni. Deze hele maand heb ik ook rechte lijnen gebruikt, nu is het niet te strak en niet te rommelig. Ik heb het in de hele maand toegepast, waardoor het goed bij elkaar past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.