Dit keer ga ik uitleggen hoe je deze leuke fotohouder kunt maken! Hij is snel gemaakt en helemaal niet moeilijk. Je leukste foto’s krijgen zo een mooi plekje in je huis. Of zet er een leuke kaart in?! Zo wordt je interieur net iets persoonlijker, maar hoef je niet iets weg te zetten, dat je eigenlijk niet zo goed vind passen. Het herinnert je aan goede momenten. Je kunt er ook een inspirerende quote inzetten! Helemaal leuk is het natuurlijk, als je deze dan zelf hebt gehandletterd.

 

Benodigdheden

  • Kleine houten schijf*
  • Spijkers
  • Hamer
  • Schuurpapier

*Ik heb die van mij een tijdje geleden bij de Big Bazar gekocht, waarschijnlijk is die er nu niet meer. Je kunt altijd even kijken bij een tuincentrum of natuurlijk hem gewoon zelf van een tak zagen!

 

Werkwijze

  • Meet eerst af waar je spijkers moeten komen. Ik heb het gedan door eerst het midden te meten en daarna een lijn te trekken. De ruimte tussen mijn spijkers is 8cm. Ik heb ervoor gezorgd dat er verschillende formaten kaarten in kunnen staan ( vierkant en rechthoekig).

 

 

 

  • Als je de plaats hebt afgemeten, kun je de spijkers er al in gaan slaan! Houd er wel rekening mee, dat je je spijkers er niet helemaal doorheen moet slaan, ze moeten de kaart nog wel vast kunnen houden.

 

 

  • Als de spijkers er inzitten, kun je de potlood strepen weghalen. Doe dit met een schuurpapiertje.

 

 Je fotohouder is nu al af! Klaar om je mooiste foto’s een leuk plekje in je huis te geven! Zoals je ziet, heb ik er een kaart in gezet, voor meer van deze kaarten kun je kijken bij handlettering inspiratie. Bij de voorbeelden hierboven die uit een handlettering inspiratie komen, heb ik een linkje gezet, door op de foto te klikken kom je er gelijk voor nog meer kaarten!

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.