Wat gaat de tijd snel, het is al bijna mei. Daarom zie je hier natuurlijk ook mijn bullet journal pagina’s voor die maand. Ik heb gekozen voor pastelkleuren. Deze zachte kleuren vind ik erg goed passen bij mei. Ik heb pas ook een oud boek gekocht bij de kringloopwinkel. De pagina’s zijn wat vergeeld waardoor je het leuk als achtergrond kunt gebruiken!

Mei

Deze maand wist ik niet zo goed wat ik moest doen met de beginpagina. Ik had niet veel inspiratie en wilde toch iets doen met mijn nieuwe oude 😉 boek. Toen heb ik maar stukjes gescheurd en er een bloem van gemaakt, dat vond ik ook wel goed bij de pastelkleuren passen.

 

 

Deze pagina heb ik ongeveer hetzelfde gemaakt als de vorige maand. Ik heb weer veel papier gescheurd en plaatjes geplakt. Ik heb wel de kalender anders gemaakt, zo paste hij beter bij de rest van de pagina.

 

 

Hier is de eerste week! Aangezien de vorige keer de eerste keer was dat ik mijn pagina in deze style maakte, ben ik achter wat dingen gekomen, die ik nu anders heb gedaan. Ik heb bijvoorbeeld de datums erbij gezet. Het leek mij ook wel handig om een vakje ‘notes’ te maken. Toen ik deze pagina’s al gemaakt had, bedacht ik me dat mei geen 5 volle weken heeft, die heb ik wel gemaakt. Die ga ik nu dus niet gebruiken, dat zie je ook omdat er geen datums bij staan.

 

 

Zoals je ziet zijn dit ‘normale’ letters en de vorige week letters met een open stukje. Dit heb ik iedere week andersom gedaan, zo zie je wat afwisseling, maar past het toch allemaal bij elkaar!

 

 

Bij deze week (en de andere trouwens ook) vind ik de pastelkleuren erg mooi bij het bruine papier en de pagina’s uit het boek passen!

 

 

In deze week ben ik jarig! Daarom de ballonnen, die ook pastelkleurig zijn. Ik heb de letters ingevuld met stipjes, ze lopen van dicht bij elkaar, naar wat verder van elkaar weg. Dit ziet er extra feestelijk uit!

 

 

 

Omdat ik altijd vergeet wat voor cadeaus ik voor mijn verjaardag wil, heb ik een wishlist gemaakt! Zo kan ik makkelijk even terugkijken en het ziet er ook nog eens heel leuk uit in je bullet journal. Je kunt deze pagina ook al ver van tevoren maken. Zo kun je er tussendoor leuke dingen opzetten! Ook hier heb ik stipjes in de letters gezet, zo zie je dat de week van mijn verjaardag en deze lijst bij elkaar passen.

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.