Aankomende woensdag is het Valentijnsdag! Wat is er dan leuker om een kaartje te geven aan de mensen van wie je houdt?! Een tijdje geleden plaatste ik leuke kaarten om iemand beterschap te wensen. Nu is het tijd voor valentijnskaarten. En natuurlijk hoef je ze niet alleen te geven op Valentijnsdag, het kan altijd! Je kunt je eigen kaart maken, maak er dus op wat je zelf (en de ander natuurlijk) leuk vindt. Maak bijvoorbeeld een leuke quote op het kaartje, hier vind je nog veel meer inspiratie om aan de slag te gaan.

 

 

  • You make me so happy

 

 

  • I love you

 

 

  • I love you beary much

 

 

  • Love

 

 

  • I’m sooo lucky to have you

 

 

De kaart ‘i love you’ is zoals je ziet op een andere manier gemaakt. Dit is een leuke manier genaamd ‘heat embossing‘. Deze quote kun je natuurlijk gewoon handletteren, maar dit ziet er extra leuk uit en geeft net iets speciaals. Ook de kaart met hartjes heeft zoals je ziet iets speciaals. Op deze kaart heb ik vilten hartjes genaaid, waardoor hij er ook extra leuk uitziet! Heb jij nog ideeën hoe je je kaart extra speciaal maakt? Laat het weten bij de reacties.

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.