Het is winter, in deze tijd van het jaar zijn er veel mensen ziek. Jammer als je zelf ziek bent; als een ander ziek is, kun je iemand beterschap wensen met een leuk kaartje. Weinig moeite, maar je doet er iemand zeker een groot plezier mee! Het is extra leuk om een zelfgemaakte kaart te sturen, maar ook om te krijgen. Daarom hier 5 leuke ideeën die je zou kunnen maken om iemand beterschap te wensen! Je kunt ze natuurlijk ook al van tevoren maken als je een keertje tijd hebt en ze dan later opsturen als er iemand ziek is (of natuurlijk iets anders waarom je een kaart wil sturen). Het kost dan helemaal weinig moeite en het is ook nog is veel goedkoper dan een kaartje in een winkel te kopen. Er zijn namelijk hele leuke blanco kaartjes te vinden, bijvoorbeeld bij de action waar ik die van mij vandaan heb.

 

 

  • Een opkikkertje voor jou

 

 

  • Get well soon

 

 

  • Word maar snel weer beter, liefs en een dikke kus

 

 

  • Een bloemetje voor jou

 

 

  • Get well soon

 

Zoals je misschien al hebt gemerkt, heb ik vandaag op maandag geüpload in plaats van op zondag. Aangezien dit me beter bevalt, blijf ik het doen.

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.