Gelukkig nieuwjaar! Dit jaar start ik met mijn eigen bullet journal, vorige week heb ik er een uitgebreide uitleg over gegeven. Lijkt het jou ook leuk om te gaan doen? Dan zou ik daar even een kijkje nemen waarom je zeker te weten moet gaan beginnen! Vandaag deel ik mijn bullet journal van januari en van februari. Misschien heb jij daar ook wat aan! Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen bullet journal? De komende tijd plaats ik iedere eerste maandag van de maand een blog met inspiratie voor de maand daarna. Zo heb je genoeg tijd om nog veel meer inspiratie op te doen en het alvast te tekenen! Hieronder de foto’s van januari & februari!

 

Januari

Februari

Zoals je ziet, zijn er bij mij ook nog wat dingen fout gegaan die ik de volgende keer anders ga doen. Gelukkig leer je meestal van je fouten! Ik heb namelijk eerst alles met potlood getekend, bij het uitgummen daarvan was ik iets te hard bezig en kreukelden de bladzijdes heel erg. Ook heb ik bij 1 week verkeerde cijfers opgeschreven, doordat ik niet goed keek, gelukkig zie je er veel minder van met typex. Ben jij ook een bullet journal gestart of heb nog je tips? Laat het bij de reacties weten!

 

 

 

 

 

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.