Morgen begint 2018 alweer, veel mensen beginnen ieder jaar met goede voornemens! Ik heb een inspiratieboekje gemaakt met mijn doelen van dit jaar. Je kunt er soms inkijken en je ziet wat je allemaal van plan was. Het ziet er erg leuk uit en het is ook een handig hulpmiddel om je doelen te bereiken!  Het heeft wat weg van een moodboard, maar ook van een bullet journal (maar dan met alleen doelen er in). Ik heb er tijdschriftknipsels ingeplakt en erbij gehandletterd ( bekijk hier mijn eerdere blogs over beginnen met handlettering ). Natuurlijk kun je helemaal zelf beslissen hoe je dit wil doen! Je hoeft niet alleen een notitie boekje te maken met je doelen. Je kunt er bijvoorbeeld een maken met inspiratie er in, of met herinneringen.

 

 

Benodigdheden:

 

 

Werkwijze:

 

  • Begin met het versieren van de voorkant van je notitieboekje. Knip eerst alle plaatjes uit en leg ze op je boekje zodat je weet waar alles moet komen. Smeer daarna de voorkant in met mod podge (deze lijm droogt doorzichtig op) en leg er een plaatje op. Let op dat je de mod podge er dun opsmeert! Als je dit niet doet ontstaat er wat reliëf, dat is zonde omdat je dan nog wat van de mod podge zal zien. Als je een gewone kwast gebruikt ontstaat er ook reliëf, daarom gebruik ik een foamkwast (dit is een kwast met een soort sponsje eraan). Druk het plaatje een beetje aan en laat het drogen.

 

 

  • Als de mod podge droog is smeer je er nog een laagje eroverheen. Deze laag gaat dus ook over het plaatje zelf heen. Dit doe je zodat de plaatjes er niet af kunnen en ze veel beter beschermt zijn tegen beschadigingen.

 

 

  • Handletter nu je doelen voor het aankomende jaar in je boekje. Later kun je het natuurlijk ook nog aanvullen!

 

Is het jouw ook gelukt of heb je nog andere ideeën waarvoor je een inspiratieboekje kunt maken? Zet het hieronder bij de reacties! En alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

You might also like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.