Vandaag is sinterklaas weer aangekomen! Deze tijd van het jaar is heel gezellig en daarom een paar leuke quotes om te handletteren, ze hebben allemaal met sinterklaas te maken. Nu de dagen korter worden en de avonden langer,  heb je misschien ook wat meer tijd om te leren handletteren!

Eerder heb ik een paar blogs geplaatst over beginnen met handletteren. Ik zal nu vaker inspiratie gaan uploaden om verder te gaan met handlettering. Als je dat leuk lijkt, kun je ook eens een kijkje nemen op Pinterest. Daar is nog veel meer inspiratie te vinden, deze quotes natuurlijk nu ook!

  • Zie ginds komt de stoomboot …

Zie ginds komt de stoomboot...

 

  • Welkom sint & piet

Welkom sint & piet

 

  • Wie zoet is krijgt lekkers

Wie zoet is, krijgt lekkers

 

  • Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

 

  • Vol verwachting klopt ons hart

Vol verwachting klopt ons hart

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *