De vorige blogs gingen over beginnen met handlettering! Het is erg leuk om je quotes te versieren, met bijvoorbeeld doodles. Doodles zijn kleine tekeningetjes die je erbij kan zetten. Het vrolijkt je werkje net wat op! Lijkt het jou ook leuk? Dan is dit echt wat voor jou! Het is ook helemaal niet moeilijk. Je hoeft  de doodle natuurlijk niet bij een quote te tekenen, je kan er heel veel verschillende dingen mee versieren, ze zijn ook van zichzelf al heel leuk. Hier een paar leuke ideeën:

 

 

  • Eten

doodles eten

 

 

  • Vakantie

vakantie doodles

 

 

  • Planten

planten doodles

 

 

  • Verjaardagen

verjaardag doodles

 

Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt! Er zijn natuurlijk nog veel meer doodles te vinden, ook kan je zelf leuke dingen bedenken. Veel succes!

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © handmadedreams.nl 2017. All Rights Reserved.