Handlettering inspiratie #4 – Lente

Het is vandaag 21 maart! De lente is weer begonnen, nadat ik de voorjaarsvaas heb gemaakt ben ik opzoek gegaan leuke quotes die te maken hebben met de lente. Een begin van de zonnige tijd die hopelijk weer gaat komen! Daarom ben ik opzoek gegaan naar vrolijke quotes die ook iets met de lente te maken hebben. Deze leuke quotes heb ik gehandletterd. Hopelijk heb jij er ook at aan om aan de slag te gaan in de lente!

DIY: Voorjaarsvaas

Volgende week wordt het weer lente! Eén van de meest vrolijke tijden van het jaar. Daarom ook persoonlijk mijn favoriet! De bomen worden weer groen en vogels gaan weer fluiten. Ook wordt het weer langer licht en hopelijk wat mooier weer. We zullen nog even moeten wachten, maar tot die tijd begin ik alvast met de lente in huis halen! Voorjaarsbollen, iets dat echt heel goed past bij de lente. Waarom haal je ze niet gewoon alvast in huis, bijvoorbeeld in dit idee voor een voorjaarsvaas?!

Lees verder

How to: Stempels gutsen

Je eigen stempels gutsen, hoe leuk is dat?! Je kunt helemaal zelf bepalen wat je maakt. Het kan van een voorbeeld zijn, maar ook bijvoorbeeld iets dat je zelf hebt getekend. Of je kunt iets met een naam maken, een hele persoonlijke stempel dus. En waarom maak je ze niet als cadeau, daar worden mensen vast heel blij van! In deze tutorial leg ik uit hoe je je eigen stempel kunt maken, zo kun je helemaal alleen verder. Eigenlijk is het heel makkelijk, je zult alleen even wat moeten oefenen om je guts te kunnen sturen!

Lees verder

Handlettering inspiratie #3 – Valentijnskaarten

Aankomende woensdag is het Valentijnsdag! Wat is er dan leuker om een kaartje te geven aan de mensen van wie je houdt?! Een tijdje geleden plaatste ik leuke kaarten om iemand beterschap te wensen. Nu is het tijd voor valentijnskaarten. En natuurlijk hoef je ze niet alleen te geven op Valentijnsdag, het kan altijd! Je kunt je eigen kaart maken, maak er dus op wat je zelf (en de ander natuurlijk) leuk vindt. Maak bijvoorbeeld een leuke quote op het kaartje, hier vind je nog veel meer inspiratie om aan de slag te gaan.

Lees verder

Bullet journal #2 – Maart

Leuk dat je naar de nieuwe inspiratie voor jouw bullet journal komt kijken! Als je de ideeën voor januari en februari hebt gemist, kun je hier even klikken om die ideeën alsnog te gebruiken. Natuurlijk kun je het ook voor alle andere maanden gebruiken! Maar deze keer draait het om maart! De lente begint weer en het wordt langer licht. Daarom doet deze maand me vooral denken aan bloemetjes en de kleur groen! Daarom ziet deze maand er in mijn bullet journal extra vrolijk uit.

Lees verder

DIY: Spaarpot

Wie wil er niet zo’n leuke  spaarpot om geld in te sparen?! Misschien heb je mijn goede voornemens voor het komende jaar al gezien, als je het nog niet hebt gezien en toch benieuwd bent kun je hier het boekje zien dat ik heb gemaakt met daar al mijn goede voornemens in! Mijn goede voornemens waren erg verschillend, één daarvan was geld sparen. Omdat ik dit nogal moeilijk vind, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik het makkelijkste kan sparen. Je kunt natuurlijk goed in bijvoorbeeld een spaarpot sparen en toen ik het idee voor deze spaarpot op Pinterest tegenkwam, vond ik hem gelijk leuk!

Lees verder

Geplaatst in DIY

Handlettering inspiratie #2 – beterschapskaarten

Het is winter, in deze tijd van het jaar zijn er veel mensen ziek. Jammer als je zelf ziek bent; als een ander ziek is, kun je iemand beterschap wensen met een leuk kaartje. Weinig moeite, maar je doet er iemand zeker een groot plezier mee! Het is extra leuk om een zelfgemaakte kaart te sturen, maar ook om te krijgen. Daarom hier 5 leuke ideeën die je zou kunnen maken om iemand beterschap te wensen! Je kunt ze natuurlijk ook al van tevoren maken als je een keertje tijd hebt en ze dan later opsturen als er iemand ziek is (of natuurlijk iets anders waarom je een kaart wil sturen). Het kost dan helemaal weinig moeite en het is ook nog is veel goedkoper dan een kaartje in een winkel te kopen. Er zijn namelijk hele leuke blanco kaartjes te vinden, bijvoorbeeld bij de action waar ik die van mij vandaan heb.

Lees verder

Bullet journal #1 – Januari & februari

Gelukkig nieuwjaar! Dit jaar start ik met mijn eigen bullet journal, vorige week heb ik er een uitgebreide uitleg over gegeven. Lijkt het jou ook leuk om te gaan doen? Dan zou ik daar even een kijkje nemen waarom je zeker te weten moet gaan beginnen! Vandaag deel ik mijn bullet journal van januari en van februari. Misschien heb jij daar ook wat aan! Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen bullet journal? De komende tijd plaats ik iedere eerste maandag van de maand een blog met inspiratie voor de maand daarna. Zo heb je genoeg tijd om nog veel meer inspiratie op te doen en het alvast te tekenen! Hieronder de foto’s van januari & februari! Lees verder

DIY: Inspiratieboekje

Morgen begint 2018 alweer, veel mensen beginnen ieder jaar met goede voornemens! Ik heb een inspiratieboekje gemaakt met mijn doelen van dit jaar. Je kunt er soms inkijken en je ziet wat je allemaal van plan was. Het ziet er erg leuk uit en het is ook een handig hulpmiddel om je doelen te bereiken!  Het heeft wat weg van een moodboard, maar ook van een bullet journal (maar dan met alleen doelen er in). Ik heb er tijdschriftknipsels ingeplakt en erbij gehandletterd ( bekijk hier mijn eerdere blogs over beginnen met handlettering ). Natuurlijk kun je helemaal zelf beslissen hoe je dit wil doen! Je hoeft niet alleen een notitie boekje te maken met je doelen. Je kunt er bijvoorbeeld een maken met inspiratie er in, of met herinneringen. Lees verder

How to: Bullet journal

Nog een nieuwe trend, bullet journaling! De afgelopen tijd houden steeds meer mensen zich bezig met handlettering, een bullet journal maken is weer een stapje verder! Bullet journaling is al een tijdje een trend, ik vond het wel leuk, maar heb me er nooit echt in verdiept. Tot een tijd geleden! Ik wilde het graag gaan doen, het kwam er alleen niet van. Op Pinterest staan zoveel leuke ideeën dat het me toch inspireerde om het te gaan doen. Ik ben van plan om het in 2018 te gaan doen, aangezien dit jaar alweer bijna voorbij is. Zit je er ook over na te denken? Lees dan snel verder! Lees verder